CEMO dropspreder - vejhegn


Vinterstrø med Leca® Safe

Alternativ til spredning af salt og grus på fortove og i indkørslerLeca Safe er en effektiv og skridsikker vinterstrø baseret på letklinker. Strøen er et godt alternativ til salt og grus på fortove, i indkørsler og lignede, hvor vinterstrøen lægger sig på overfladen, og skaber en skridsikker overflade.På grund af sin lave vægt flyder Leca Safe i vand, så hvis sneen tør og fryser igen, vil letklinkerne stadig ligge i overfladen og sikre et skridsikkert underlag.

Leca Safe indeholder ingen skadelige stoffer og er derfor ikke skadelig for dyrepoter, træer, buske eller beton - og asfaltbelægning.

Når sneen smelter, flyder en stor del af Leca Safe med smeltevandet bort og sætter sig ikke i sandfang og kloakrør.

Letklinkerne ledes med smeltevandet til det centrale rensningsanlæg, hvor materialet kan ”skummes af” og f.eks. benyttes til jordforbedring.Materialebeskrivelse

Grundmaterialet i Leca Safe letklinker er fed plastisk ler, som brændes i roterovne. Her ekspanderer leret til små korn, kaldet Leca letklinker. Ved brændingen forsvinder alt overskydende organisk materiale. De små lecakorn består derefter af tusindvis af små luftceller med en hård skal af brændt ler.


Du kan læse mere om vores udvalg af produkter til saltbeskyttelse og ukrudtsbekæmpelse nedenfor, eller du kan kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Du kan kontakte os på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.
DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på
Tilbage