saltspreder hos vejhegn


Vinterservice - Vinterstrø og saltspreder

Miljørigtig vinterstrø og gode saltspredere til effektiv og sikker håndtering af vintervejretNår vintervejret skal håndteres, så byens borgere sikkert kan færdes på fortov, parkeringspladser og gågader, er det vigtigt at have nogle redskaber, der både er effektive, driftsikkre, ergonomiske og nemme at vedligeholde.

Herunder finder du en centrifugalspreder og dropspreder, hvor der er ekstra fokus på overnævnte egenskaber. Begge produkter er effektive saltspredere, der er udviklet for at optimere spredningsradiussen og komforten, for den der skal betjene saltsprederen. Saltsprederne er desuden udført i robuste materialer, der lever op til profesionel brug i det offentlige rum.

Både centrifugalsprederen og dropsprederen kan anvendes til almindelige kendte saltprodukter, men  er også ideelle til at sprede den miljørigtige Leca Safe vinterstrø. Grundmaterialet i Leca Safe er letklinker, der lægger sig i overfladen, hvor de skaber en skridsikker overflade, og er uskadelige for planter, dyrepoter og belægninger.

Læs mere om vores saltspredere og vinterstrø herunder. Har du spørgsmål til produkterne, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning, når du skal sikre et skridsikkert underlag. Du kan kontakte os på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.
Centrifugalspreder - PE-beholder

Med en CEMO centrifugalspeder får du en rubust saltspreder, hvor funktion, ergonomi og holdbarhed er i fokus.

LÆS MEREDropspreder - saltspreder

CEMO dropspreder er konstrueret til effektiv saltpredning og til at modstå de aggressive spredningsmaterialer.  

LÆS MERE


Leca-Safe vinterstrø

Leca-Safe vinterstrø af letklinker er effektiv, miljøvenlig og skridsikker vinterstrø uden skadelige bivirkninger.

LÆS MERE

DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på
Tilbage