Præstekrave


Præstekrave

Enkel og effektiv kantklipning omkring kantpæle, præster, skilte og autoværnPræstekraven er en formbestandig og fleksibel plastikkappe, der effektivt løser udfordringen med vedligehold af græs og anden beplantning omkring kantpæle, præster, skilte og autoværn.Kantklipning omkring kantpæle og skilte langs veje og motorveje tager i dag lang tid, og der bruges mange unødige ressourcer på arbejdet.  Det er ikke alene økonomisk uhensigtsmæssigt, men det giver ofte alvorlige trafiksikkerhedsmæssige problemer, mens kantklipningen udføres.

BG Curas præstekraver løser problematikken på en enkel og effektiv måde, da præstekraven muliggør hurtig maskinel klipning omkring præster, kantpæle, autoværn og vejskilte med maskiner.

Materialebeskrivelse

Præstekraven er i sort formbestandigt og fleksibelt genbrugsplast. Kraven til skilte og autoværn kan deles ved montering og atter samles med et medfølgende samlebeslag.

Du kan se mere om vores udvalg af produkter til vejtilbehør nedenfor, eller du kan kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Du kan kontakte os på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.
VIDEO

DOWNLOAD


GALLERI
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på