Vinterstrø Leca Safe


Selvvandingstanke

Giv dine planter og blomster de optimale vandingsbetingelserSelvvandingstanke fra LOG er enkle, effektive og solide, og de giver dine planter og blomster de optimale vandingsbetingelser. Tankene er designet således, at planterne selv suger den mængde vand de har brug for, på præcis det tidspunkt, de behøver det.

Selvvandingstankene er produceret i genbrugsplast og består af 3 dele, en tank, et låg og et justérbart påfyldningsrør. Tankens låg er forsynet med perforerede fordybninger, der går hele vejen til bunden af selvvandingstanken. Disse fordybninger fyldes med jord som ”transporterer” vandet og holder låget fast, når tanken nedgraves.


Vandingspose til drypvanding af nyplantede træer

Hvorfor anvende selvvandingstanke?

  • Selvvandingstanken er frostsikker og tager således ikke skade af at ligge i jorden vinteren over
  • Sikrer hurtig påfyldning af vand gennem vandingsrøret
  • Giver et bedre vækstresultat på grund af optimal afvanding


Selvvandingsprincippet

Afvandingen foregår i princippet som i naturen, da vandet i tanken trækkes op til planternes rødder gennem jorden i lågets fordybninger.

Så længe jorden omkring planterne er tør, vil vandet trækkes op fra tanken, men i det øjeblik at jorden bliver fugtig, som f.eks. efter et regnskyl, stopper processen og genoptages først når jorden atter er tør.Har du spørgsmål til selvvandingstankene, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.
GALLERI


DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på