Rodvandingssystem

Udluftnings- og vandingssystem til nyplantede træerRodvandingssystemet etables i forbindelse med nyplantning af buske og træer. Systemet sikrer effektiv vanding og tilførsel af ilt til træets rødder, og giver en god og stabil vækst i træets første leveår. Det er livsvigtig for træet, at det får tilstrækkeligt med vand. Ved for lidt vand får træet ikke nok af de vigtige næringsstoffer, der sikrer den rette vækst og overlevelse på langt sigt. Rodvandingssystemet sikrer også, at der kommer ilt til rødderne, hvilket også er vigtigt for træets fremtidige vækst.


rodvandingssystem til nyplantede træer

Diskret, sikker og effektiv dækselløsning

Vores integrerede udluftnings- og vandingssystem til effektiv rodvanding afsluttes med et dæksel til etablering i belægning og terræn. Når rodvandingssystemet er installeret, er det kun støbejernsdækslet, der er synligt. Dækslet er i en sådan kvalitet, at det ikke bliver ødelagt af hverken ukrudtstrimmere, plæneklippere eller anden trafik. Risten sikrer også, at vandingsrøret af PE-plast ikke tilstoppes af affald eller nedfaldne blade.

Egenskaber

Dæksel i støbejern Ø80/100 mm.
Vandings- / udluftningsrør i PE-plast, Ø80/73 mm.
T-stykke i PE-plast, Ø80 mm.
Har du spørgsmål til rodvandingssystemet, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 6310 5000 eller info@bgcura.dk
GALLERI


DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på