Platipus Piddler vandingssystem

Trævandings- og udluftingsystem til nyplantede træer

Risikoen for udtørring er en af de største udfordringer for store nyplantede træer. Derfor er regelmæssig vanding nødvendig for at sikre træets vækst. Platipus Piddler rodvandingssystem er et simpelt system, bestående af et perforeret membranbælte der placeres omkring jordklumpen og fastgøres med en påfyldningsrør. Det sikrer en jævn vandforsyning tæt på jordklumpen, hvilket vil give træet de bedste betingelser for god og jævn vækst.

Platipus Piddler rodvandingssystem til nyplantede træer

Vandforsyning direkte til trærødderne

Med Platipus Piddler vandingssystem, sker forsyningen af vand og luft direkte til trærødderne. Derved forekommer der et yderst minimalt vandspild, idet der ikke er noget vand der løber af, ingen fordampning eller vand der løber ned i bunden of træudgravningen. Samtidig forhindrer membrankonstruktionen blokeringer og retter rødderne ned i deres ideelle vækstzone.

Fordele
  • Effektiv drypvanding - helt tæt på jordklumpen
  • Ingen vandspild ved fordampning
  • Ingen risiko for at vandet samler sig i bunden af rodklumpen
  • Let at samle, passer til alle jordklumper
  • Opfyldning sker nemt med slange tilsluttet påfyldningsrøret
  • Let og kompakt - fylder ikke meget i transport eller på lager


Samling af Platipus vandingssystem

Platipus Piddler rodvandingssystem er nemt at samle. Membranen samles i påfyldningsrøret. Til påfyldningsrøret følger adapter til opfyldning med vandslange og en studs til drypvanding.

Piddler vandingssystem fra Platipus

Skal vandingssystemet placeres i bynært område, kan der suppleres med en aluminiumshætte, således påfyldingsrøret beskyttes.Platipus har også udviklet et gedigent underjordisk træforankringssystem

til nyplantede træer

Læs mere

Har du spørgsmål til rodvandingssystemet, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 6310 5000 eller info@bgcura.dk
DOWNLOAD

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på
Tilbage