Reducer trafikstøj med en støjskærm


PileByg StøjskærmEn certificeret naturskærm i stenuld og pil der isolerer og absorberer støjI samarbejde med PileByg a/s tilbyder vi støjskærme i piletræ. Piletræet er en naturlig del af det danske landskab – og har altid været anvendt til både nytte og pynt. Den tradition fortsætter vi, da vores støjskærme forener naturens form med moderne funktionalitet og design – og konceptet er præmieret med den danske designpris.

Vi har udviklet og certificeret en løsning, hvor pilestammerne giver et flot og naturligt look, og hvor selve støjskærmens konstruktion opfylder nutidens tekniske krav med de relevante godkendelser og mærkninger.

Pilestammerne udgør alene facaden i støjskærmen, de er ikke et bærende element; statikken ligger derimod i den selvbærende stenuldskerne og elementkonstruktionen i stål, lærk og akacietræ.

Facaderne i støjskærmen kan designes specifikt til det enkelte site; pilen kan fremstå grøn og levende, rå og barket, grå og blank - eller der kan vælges helt enkle løsninger i metalnet eller trælamel.   Støjskærm - reducerer trafikstøj

Fordele ved støjskærme

  • Støjskærme i pil er godkendt i den højeste dæmpnings- og absorptionsklasse.
  • Forventet levetid på 25 – 40 år (afhængig af designvalg).
  • Støjskærmene har en absorberende stenuldskerne, der optager og minimerer lyden. Andre typer støjskærme reflekterer derimod ofte kun støjen. Absorption er helt afgørende for at give en optimal støjreduktion.
  • Naturskærmene er danskproducerede i 100% genanvendelige materialer.
  • Støjskærme i piletræ lagrer den CO2, som træerne optog under væksten. Bygninger i træ er et derfor et bæredygtigt valg, der er med til at nedsætte drivhuseffekten.
  • Støjskærmens naturlige facade kræver minimal vedligeholdelse; De hele pilestammer skal ikke have træbeskyttelse, da træet er ”helt” og ikke skåret op som brædder (hvor afkortningen af træfibrene kalder på vedligehold).
  • Rengøring er ikke nødvendigt, da den rå naturfacade ældes smukt og den skæmmes ikke af graffiti, alger, snavs eller slitage fra sol og vind.
Effektiv og fleksibel støjbeskyttelse

Støjskærmen er et velprøvet koncept til støjbeskyttelse fra trafik, jernbaner og industri. Et støjhegn kan med fordel anvendes til opdeling og støjbeskyttelse i parker, institutioner og boligområder.

Naturskærmene er som koncept, samlet set, en fleksibel løsning, der nemt kan tilpasses det enkelte site, hvad enten det er i åbent land, på stejle skråninger eller tætte, urbane miljøer.


Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål omkring støjskærme og naturskærme, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.
DOWNLOAD


GALLERI

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på