Rodbeskytter


Rodbeskytter

Saltbeskyttelse til solitære træerNår alenestående træer skal beskyttes mod de skadelige virkninger fra den megen vejsalt, der hver vinter spredes på gader og veje, er det vigtigt med en løsning, der yder saltbeskyttelse til både træernes stamme og rodnet. Her er rodbeskytteren den optimale løsning til saltbeskyttelse af solitære træer og et godt alternativ til vejhegn.


Det salt- og vandtætte skørt beskytter træets centrale og skrøbelige rodnet mod nedsivning af saltholdigt regn- og smeltevand. Kravens udformning betyder, at stammen forbliver iltet, og samtidig er beskyttet mod spredningen af vejsaltet.

Rodbeskytterens indbyggede afstivere fastholder stabiliteten og sikrer effektiv beskyttelse gennem hele vinteren.Materialebeskrivelse

Rodbeskytteren er i grøn teflonbehandlet 2520D polyoxford med WR+PU coating på begge sider.

Skørt
Skørtet har en diameter på 120 cm. I bymiljøer, gågader mm. fastholdes skørtet med monteringssøm.

Krave
Fås i 2 forskellige størrelser Ø 25 cm og 30 cm. Kravehøjden er 60 cm med afstivere i fiberglas og med velcrolukning.

Du kan se mere om vores udvalg af produkter til saltbeskyttelse og ukrudtsbekæmpelse i brochuren nedenfor, eller du kan kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Du kan kontakte os på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.
FILM

DOWNLOAD


GALLERI
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på