Profil Vejhegn


Om BG Cura

BG Cura tilbyder effektive produkter og innovative løsninger inden for trafiksikkerhed, saltbeskyttelse, pleje og vedligehold af grønne parkanlægBG Cura tilbyder et bredt udvalg af innovative og bæredygtige produkter og løsninger inden for trafiksikkerhed, saltbeskyttelse, ukrudtsbekæmpelse samt pleje og vedligehold af grønne anlæg.

BG Cura hed oprindeligt Vejhegn.dk, men i sommeren 2016 opkøbte BG Group virksomheden. Efter en succesfuld integrering i BG Group, skiftede Vejhegn.dk i foråret 2017 navn til BG Cura. Idag er BG Cura en del af BG Byggros A/S

Innovative løsninger og bæredygtige produkter til det offentlige rum

Hos BG Cura finder du en bred portefølje af løsninger og produkter som foregriber og tilfredsstiller vores kunders behov. Alle vores løsninger er udviklet med fokus på pleje og vedligehold af det offentlige rum og bevaring af det æstetiske islæt i vores grønne områder.
En hjertesikker virksomhed

BG Cura er en certificeret hjertesikker virksomhed. Det betyder, at vi har gjort virksomhedens hjertestarter offentligt tilgængelig. Vi har derfor, i samarbejde med TrygFonden og Kunsten at redde liv, opsat et udendørs varmeskab til vores hjertestarter.

Hjertestarteren er nu placeret på muren udenfor porten, og er således tilgængelig i nødsituationer hele døgnet rundt.

Samtidig er vores hjertestarter nu registreret i TrygFondens app. Dermed er hjertestarteren synlig for almindelige borgere og sundhedsfaglige medarbejdere på alarmcentralen og 1-1-2, der nu kan guide folk til hjertestarteren, så flere kan overleve et hjertestop.Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på