Ukrudtsskørt


Ukrudtsskørt

Sikring mod ukrudt under bunddække - en enkel og funktionel løsningBrugen af et ukrudtsskørt ved anlæg af bunddække omkring træer, er en effektiv løsning, der minimerer den tid og energi, du skal bruge på at fjerne ukrudt i bunddækket.Ukrudtsskørtet adskiller jorden omkring træet fra dæklaget, samtidig med at det forhindrer nedefra kommende ukrudt i at spire.

Der vil naturligvis fortsat kunne komme ukrudt fra luftbårne frø, men ukrudtet  er minimalt og nemt at fjerne, fordi ukrudtsskørtet forhindrer, at planterne slår rod i jorden.

Ved at anvende et ukrudtsskørt under bark, flis eller skærver kan dæklaget reduceres til kun 5 cm. Det gør ukrudtsskørtet til et økonomisk godt valg i forbindelse med anlæg af bunddække omkring alenestående træer.
Materialebeskrivelse

135 g/m2 spunbond nonwoven fabric, 4% UV, 4% hydrophilic. Stoffet er vandgennemtrængeligt ovenfra og holder ukrudt væk nedefra.

Skørt
Ø120 cm, med velcrolukning og monteringsringe langs yderkanten.

Krave
Ø24 cm, højde 15 cm med snoretræk der kan tilpasses træer med en stamme diameter fra 6 - 25 cm.


Du kan læse mere om vores udvalg af produkter til ukrudtsbekæmpelse i brochuren nedenfor, eller du kan kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Du kan kontakte os på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.
GALLERI


DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på