Byrumsinventar - elegante skraldespande fra Sineu Graff


Skraldespande

Skab eksklusive bymiljøer med unikke specialdesignede skraldespandeDe flotte og holdbare skraldespande fra franske Sineu Graff findes i en lang række unikke, eksklusive designs, der kan tilpasses forskellige offentlige områder, som f.eks. historiske eller moderne bydele, bycentre, gågader eller grønne områder.

Skraldespand fra Sineu Graff

Skab løsningen der passer til din by

Skraldespandene kan designes med unikke byvåben, specifikke farver og tekster eller specielt udvalgte motiver og piktogrammer. Mulighederne for det unikke design, og vores store udvalg af former og mønstre, betyder, at du altid kan finde den type skraldespand, der effektivt og harmonisk blender ind i bymiljøet.

Skraldespandene kan ligeledes tilspasses til de specifikke behov i opstillingsområdet, f.eks. skrald, hundeaffaldsposer, askebægre eller genbrugsflasker.

Skraldespandene fremstilles af stål, rustfrit stål og overfladebehandlet hårdttræ, og har en perfekt finish og en stærk overflade.

Find inspiration i vores kataloger

I vores kataloger i download-sektionen nederst på siden, kan du læse meget mere om skraldespandene og finde en masse inspiration til, hvordan du skaber det ønskede bymiljø i din by.
Har du spørgsmål til skraldespandene til den moderne by, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.GALLERI


DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på
Tilbage