Byrumsinventar - elegante skraldespande fra Sineu Graff


Træhulsriste

Moderne, elegante og effektive ristløsninger til det urbane miljøTræer i byerne har en positiv indflydelse på byernes klima- og miljøforhold. Derfor skal de beskyttes og gives de optimale vækstbetingelser. Med træhulsriste beskyttes træernes rødder, samtidig med at træhulsristene tillader vand at trænge ned til rødderne.
​​​​​​​

Træhulsriste til den moderne by

Elegante og moderne træhulsriste

Vi tilbyder en lang række skræddersyede moderne ristløsninger fra franske Sineu Graff. Ristene giver, med deres forskellige former, strukturer, mønstre og materialer, en unik mulighed for at skabe præcis det urbane miljø, der passer til byen, bydelen, allén eller pladsen.

Skab din egen unikke træhulsrist

Ristløsningerne kan personaliseres og designes med unikke byvåben, specifikke tekster eller specielt udvalgte motiver og piktogrammer. Således kan ristene tilpasses til de specifikke behov og ønsker for opstillingsområdet.

Vi har et bredt udvalg af runde, kvadratiske og rektangulære træhulsriste, og vi kan opfylde selv de mest komplekse og kreative krav til udseendet af riste.


Find inspiration i vores kataloger

I vores kataloger i download-sektionen nederst på siden, kan du læse meget mere om, hvordan vores moderne træhulsriste giver byens grønne oaser et unikt og moderne look, og du kan finde en masse inspiration til, hvordan du skaber det ønskede bymiljø i din by.
Har du spørgsmål til træhulsriste i den moderne by, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.GALLERI


DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på