Byrumsinventar - elegante skraldespande fra Sineu Graff


Gadebeplantning

Inviter naturen ind til byen med unikke plantekasser og plantemøblerEt stigende antal byboere efterspørger flere træer, blomster og indbydende pladser med træer og buske, hvor de kan stoppe op i den travle hverdag og værdsætte nærmiljøet eller interagere med andre i hyggelige grønne omgivelser.

Gadebeplantning fra Sineu Graff


Elegante plantemøbler og plantekasser der passer til alle urbane miljøer

For at imødekomme det moderne bymenneskes ønsker og behov, har franske Sineu Graff skabt konceptet Den mobile have. Den mobile have er en innovativ løsning til at skabe grønne rekreative områder i byerne. Ved at sammensætte geometriske moduler, der kombinerer plantekasser, grønne planter og siddepladser, skaber Den mobile have et frisk grønt pust i byen. Det moderne design kombineres elegant med grønne planter og træer, hvor gadebeplantningens rene linjer fremhæver planterne og giver en perfekt integration i alle typer urbane miljøer.


Skab en unik løsning med et specialtilpasset design

Gadebeplantningen kan personaliseres og designes i alverdens farver, med unikke byvåben, specifikke tekster eller specielt udvalgte motiver og piktogrammer.


Find inspiration i vores kataloger

I vores kataloger i download-sektionen nederst på siden, kan du læse meget mere om hvordan plantekasser og plantemøber giver grønne oaser i byerne, og du kan finde en masse inspiration til, hvordan du skaber det ønskede bymiljø i din by.
Har du spørgsmål til gadebeplantning i den moderne by, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.GALLERI


DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på