Byrumsinventar - elegante skraldespande fra Sineu Graff


Bænke

Når bænken i byen bliver mere, end bare et sted at siddeOffentlige arealer og rekreative områder spiller en større og større rolle i transformationen og brugen af vores byer. Vi ønsker et attraktivt, hyggeligt, smukt og roligt bymiljø, hvor vi kan slappe af og nyde byen.

Skraldespand fra Sineu Graff


De flotte eksklusive bænke fra Sineu Graff tilbyder et væld af muligheder for at give det urbane miljø præcist det udtryk, der ønskes. Det store udvalg af farver, former og stilarter betyder, at der kan opnås en perfekt integration med de forskellige offentlige miljøer og byrum.

Bænkene er behagelige, flotte og farverige, og når den helt rigtige bænk vælges til gågaden, parken, pladsen eller det grønne område, bliver den mere end bare et møbel, den bliver en dekoration i gadebilledet.


Skab en unik løsning der passer til din by

Vi tilbyder et stort udvalg af bænke i et væld af former og mønstre. Du kan derfor altid finde den type bænk og byrumsinventar, der effektivt og harmonisk blender ind i bymiljøet og gør en forskel for borgerne.

Bænkene er fremstillet af stål, støbejern og hårdt træ, der er blevet overfladebehandlet efter specifikke principper, der giver en perfekt finish og en stærk overflade.


Find inspiration i vores kataloger

I vores kataloger i download-sektionen nederst på siden, kan du læse meget mere om bænkene og siddemøblerne og finde en masse inspiration til, hvordan du skaber det ønskede bymiljø i din by.
Har du spørgsmål til bænke og byrumsinventar til den moderne by, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.GALLERI


DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på