Ukrudtsduge til parkens bede


Park

Produkter der gør det nemmere at vedligeholde parken og udvikle den moderne byHos BG Cura tilbyder vi løsninger, der gør vedligeholdelse af parken nemmere og mere effektiv. Du finder affaldsvogne, der er yderst robuste, er ergonomisk korrekte og har mange funktioner samlet i én og samme vogn.

Den moderne by er i dag under konstant udvikling, og med vores effektive, moderne og effektive byrumsinventar kan der skabes eksklusive bymiljøer med unikke specialdesignede produkter.  Byrumsinventaret fra franske Sineu Graff findes i en lang række unikke, eksklusive designs. Du kan finde skraldespande, bænke, gadebeplantningsmøbler, træhulsriste, cykelstativer og pullerter, der kan tilpasses forskellige offentlige områder, som f.eks. historiske eller moderne bydele, bycentre, gågader eller grønne parker.

Ligeledes finder du ukrudtsduge og ukrudtsskørt til beskyttelse af træer. Ukrudtsskørtet er en enkel og funktionel løsning, som sikrer træet mod ukrudt, når der skal bunddække rundt om træet, mens ukrudtsduge adskiller dæklag fra jorden og minimerer nedefrakommende ukrudt i fx. blomsterbede, gangarealer, skråninger

Har du spørgsmål til vores affaldsvogne eller ukrudtsskørtet til alenestående træer, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter. De sidder klar til at hjælpe dig på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.
Universal affaldsvogne

Robuste, ergonomiske og funktionelle affaldsvogne med mange funktioner samlet i én vogn.

LÆS MERE


Byrumsinventar

Den moderne by er under konstant udvikling - Vi kan derfor tilbyde moderne, elegant og effektivt byrumsinventar.

LÆS MERE


Ukrudtsduge

Ukrudtsduge adskiller dæklag fra jorden og minimerer nedefrakommende ukrudt i fx. blomsterbede, gangarealer, skråninger.

LÆS MERE


AluFlex kantskinne

AluFlex er et elegant og fleksibelt L-profil aluminiumsskinnesystem. Systemet er ideelt, når du skal etablere skarpt definerede kanter i haven og langs fliserne.

LÆS MERE

DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på
Tilbage