BG Millag

Millag er specialister i færdigsvejste membranløsninger til bl.a. deponier, indpakning af faskiner og gyllelaguner
BG Millag har specialiseret sig som rådgiver og leverandør indenfor færdigsvejste membranløsninger til bl.a. deponier, indpakning af faskiner, gyllelaguner og overdækning af gylletanke. I kraft af virksomhedens mange års erfaring og store kompetence indenfor membranløsninger, leverer Millag specialdesignede løsninger til hele verden.


Vi dækker det meste

- er vores slogan, og det er ikke uden grund. Med vores dygtige specialuddannede svejsemontører er der næsten ingen begrænsninger i, hvad vi kan dække med de mange typer membraner, vi har i vores produktportefølge. Vores primære kundegrupper er landbruget, entreprenører og byggevirksomheder samt rådgivningsfirmaer, hvor vi samarbejder omkring forskellige udviklingsopgaver.

Millag er specialist i at udføre membranopgaver indenfor:

  • Gyllelaguner
  • Membranbunde til regnvandsbassiner  
  • Sikring af slamdeponier
  • Radon- og gassikring


Hele verden er vores arbejdsplads

BG Millag har de seneste mange år udført plastmembranløsninger over hele verden. Især Millags gyllelaguner, bygget efter danske standarder, er meget efterspurte i hele verden. Millags egne specialuddannede montører rejser ud og monterer løsningerne, og overvåger at alt bliver udført efter forskrifterne. Senest har Millag åbnet eget salgskontor i Kina, så vi er tæt på det omfattende netværk, vi har opbygget i forbindelse med levering af flere gyllelaguner med kapacitet på 10.000 m3 - 12.000 m3. Udover til Kina, har Millag leveret membranløsninger til lande som f.eks. Hviderusland, Rumænien, Polen, Slovakiet, Tanzania, Sverige og Grønland.


En del af BG Group

Millag blev stiftet tilbage i 1997. Dengang hed det Agrobase, men ved overdragelsen til medarbejder, Bent Aagesen i 2011, skiftede navnet til Millag ApS. For at styrke Millag på eksportmarkederne blev Millag indlemmet i Byggros Holding A/S i slutningen af 2012, og udgør i dag sammen med selskaberne BG Byggros A/S, BG Burcharth, BG Biovarme og Inja Miljøteknik A/S BG-Group. Læs mere om koncernen på BG-Group.dk.

Kvalitetsstyring

BG Millag er ISO 2001-2008 certificeret

Læs mere om BG Millag på deres hjemmeside. 


Tilbage