Inja Miljøteknik

Inja Miljøteknik har specialiseret sig som rådgiver og leverandør af udskillere, pumpebrønde og forskellige anlægsopgaver. 
Inja Miljøteknik har gennem mange år opbygget ekspertise og specialviden, og har i dag specialiseret sig som rådgiver og leverandør af udskillere, pumpebrønde og forskellige anlægsopgaver. Inja Miljøteknik arbejder derudover med løsninger til håndtering af regnvand.

Inja Miljøteknik leverer og rådgiver om teknik der forbedrer miljøet. Vores produkter er kendetegnet ved solid kvalitet. De er velafprøvede, har en høj levetid og stor driftsikkerhed.Vi dimensionerer og rådgiver om vores produkter, ligesom vi følger op omkring levering og montage. 

Inja Miljøteknik har siden 1980 leveret kvalitetsprodukter til det nordiske marked, primært Danmark og Sverige. Vores kunder er først og fremmest indenfor bygge- og anlægsbranchen samt kommuner.

Som selskab er Inja Miljøteknik en del af Byggros A/S der er et selvstændig selskab under Byggros Holding A/S tillige med BG Burcharth, BG Biovarme og BG Millag. Læs mere på BG-Group.dk

Læs mere om Inja Miljøteknik på deres hjemmeside. 


Tilbage