BG Group 

BG Group består af en række driftsselskaber med hovedsæde i Odense og tilhørende centrallager i henholdsvis Odense og Önnestad Sverige.Byggros A/S i Danmark og svenske BG Byggros AB samt det norske Byggros AS, udgør den skandinaviske platform for specialprodukter til bygge- og anlægssektoren. BG Burcharth A/S har specialiseret sig i specialslanger og koblinger til industrien og har i tillæg et omfattende program indenfor olie og smørreudstyr til især maskin- og autobranchen. BG Biovarme arbejder med CO2 neutrale energiløsninger mens BG Millag er udøvende specialentreprenør inden for levering og montering af membraner til bygge- og anlægsopgaver.


Kvalitetsprodukter

BG Group markedsfører en lang række nicherelaterede kvalitetsprodukter fra nogle af de største og mest anerkendte producenter i verden. BG Group arbejder med løsningsbaseret produktudvikling som en integreret del af virksomhedens overordnede mission.


Kvalitetsstyring

BG Group er certificeret i henhold til DS/EN ISO 9001:2008 og med miljøstyring som en integreret del. Se ISO certifikatet EN/DS ISO 9001:2008 her.


Rådgivning og service

For alle vore medarbejdere er rådgivning og kundeservice helt grundlæggende for at være en god samarbejdspartner. 

Tilbage