BG Burcharth

BG Burcharth A/S er specialister i tekniske artikler til industrien – slanger, koblinger, pakninger samt olie & smøreudstyr.BG Burcharth er en landsdækkende handelsvirksomhed, der er specialiseret inden for tekniske artikler til dansk industri.


Kvalitetsprodukter

Vi tilbyder et konkurrencedygtigt produktprogram af høj kvalitet, inden for slanger, koblinger, spændebånd og pakninger samt smøreudstyr og pumper.


Kompetente medarbejdere

Vi har dygtige specialuddannede medarbejdere, der hele tiden ajourføres med den sidste nye viden. Med stor erfaring, viden og fleksibilitet rådgiver vores tekniske konsulenter gerne omkring løsninger inden for de forskellige produktområder, så en hurtig og effektiv samhandel sikres. Takket være mange års samarbejde med førende leverandør, udvikles og tilpasses produktprogrammet løbende til vores kunders behov for kvalitet og konkurrencedygtige priser.


Udvikling

Burcharth blev grundlagt i 1924 i Odense C, som lokal leverandør af tekniske artikler. Efter den store industrialisering blev Burcharth landsdækkende og i 1970erne blev virksomheden omdannet til et aktieselskab og skabte en hurtig vækst med landsdækkende salg til de danske industrier. Som et resultat af en fusionering mellem Burcharth A/S og Byggros A/S blev Burcharth en del af Byggros Holding A/S i 2008. Virksomheden er centralt beliggende i Odense lige ud til motorvejen på Egegårdsvej 5, her deler de hovedsæde og centrallager med de øvrige virksomheder i BG Group; BG Byggros, BG Biovarme, Inja Miljøteknik A/S og BG Millag.

Læs mere på www.bg-group.dk og BG Burcharth på hjemmesiderne. 


Tilbage