AluFlex kantskinne


AluFlex kantskinne i aluminium

Skab flotte skarpe kanter langs fliser og plantebede med den diskrete AluFlex kantskinne

Med AluFlex kantskinnen kan du sætte prikken over i'et i dit havemiljø


AluFlex er en fleksibel og diskret aluminiumskantskinne, der er ideel til at etablere skarpt definerede kanter mellem forskellige typer af overfladebelægning i haven, langs fliserne eller på terrassen.

AluFlex-systemet gør det muligt at give plantebede, gangarealer og belægningsstier præcis den udformning, der passer til det ønskede udtryk.

AluFlex aluminiumsskinnen kan benyttes som kantafgrænsning i tilfælde hvor kravet er en elegant og fleksibel afgrænsning mellem hårde belægninger som fx fliser, asfalt og beton og bløde belægninger som plantebede og græs.

AluFlex - lav flotte kanter langs fliser og bedeAluFlex er en fleksibel aluminiumskinne der skaber skarpt definerede kanterAluFlex kantskinnen giver skarpt definerede kanter mellem forskellige overfladebelægninger

AluFlex afgrænsningsskinnen er meget fleksibel, og den kan formes, som man ønsker det. Kantskinnen er desuden nem og hurtig at installere, da den fastgøres med de medfølgende stålsøm. Sømmene bankes ned i underlaget gennem hullerne i skinnen. Kantskinnen letter således anlægsarbejdet og giver en pæn, ensartet og elegant afslutning.

Vi tilbyder AluFlex kantskinnen i en række forskellige højder, fra den helt lille på 19 mm i højden til den største, der måler 150 mm i højden.


Ønsker du yderligere information om AluFlex kantskinnen, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale kantskinne til dit projekt. Kontakt os på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.​​​​​​​GALLERI


DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på