Advarselsreflektor til dyrevildt langs vejene


Advarselsreflektor til dyr

Integreret reflektor advarer og beskytter dyrevildt langs vejeneDer sker alt for mange ulykker med påkørsel af dyrevildt på de danske veje. BG Curas integrerede advarselsreflektor kan bidrage til at skabe øget sikkerhed for både billister og dyr.Reflektoren monteres på kantpæle og skilte lang vejen, og reflekterer lyset fra forbikørende køretøjer i en bred vifte ind i skoven.

Det reflekterede lys generer ikke billisterne, men skaber derimod et optisk advarselshegn, der reflekteres ind i skoven.

Herved advares dyrene om køretøjets tilstedeværelse, og risikoen for at de krydser kørebanen mindskes.


Effektivt, sikkert og pålideligt sikkerhedssystem

Reflektoren er diskret, resistent og meget vejrbestandig, og den fungerer kun, når den bliver belyst. Advarselsreflektoren tager således hensyn til dyrelivet , da systemet kun er synligt for dyrene, når der er brug for det.

Reflektoren er påført en aluminiumsfolie på indersiden, der ved belysning, reflekterer lyset vertikalt og horisontalt via små reflektorer monteret i toppen og bunden af reflektoren.

Den vertikale reflektor tilbagesender et konstant lys i en vifte på 120 grader, hvorimod den horisontale reflektor tilbagesender lyset i hurtige glimt i vinkler fra -20 til +20 grader, og fungerer således som et optisk advarselshegn.
Materialebeskrivelse

Advarselsreflektoren er i lyseblåt, sølvskinnende plast med aluminiumsreflektorer monteret på indersiden. Reflektoren monteres på de eksisterende kantpæle og er resistent og vejrbestandig.


Du kan se mere om vores udvalg af produkter til saltbeskyttelse og ukrudtsbekæmpelse nedenfor, eller du kan kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Du kan kontakte os på 6310 5000 eller info@bgcura.dk.
VIDEO

DOWNLOAD


GALLERI
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til BG Cura på